Skip links

Misyonumuz ve ilkelerimiz

Misyonumuz projelerimizde güven , disiplin ve kalite ön koşulu ile üst düzey hizmet vererek sektörde lider ve saygın bir firma olmaktır.

Biz Kimiz?

MGM GROUP, Türkiye ve Azerbaycan’da 30 yılı aşkın birikimleri ile global bir vizyon dogrultusunda, inşaat, turizm, mimari ve mühendislik projelerinin yönetimini ve uygulamasını başarı ile sürdüren genç bir şirkettir. 

Yönetim kurulu başkanlığını Muhammed GÜVEN’in yaptığı şirket kuruldugundan itibaren kısa süre içersinde Türkiye ve Azerbaycan’ın en prestijli projelerine imza atmıştır. 

MGM GROUP, konusunda uzman personeliyle her türlü inşaat ve yatırım projelerinde “Proje yönetimi” ve “İnşaat destek hizmetleri ve çözümleri” sunan bağımsız bir şirket olmuştur. Hedefimiz gerçekleşmekte olan bütün projelerimizde kaliteyi ön koşul alarak üst düzey bir hizmet sunmak ve sektörel alanda öncü, itibarlı firma olmayı başarmaktır. 

MGM GROUP olarak, 1989 yılından günümüze temel görevimiz işverenimizin hedef ve beklentilerini üst düzey görev bilincinde gerçekleştirmektir. İnsana yatırım bizim için çok önemlidir. Endüstriyel düzeyde elektrik, mekanik, mimari ve mühendislik projelerinde tecrübeli ve alanında en iyi ekiple çalışmak temel değerlerimiz arasındadır. 
İnşaat, turizm ve elektrik mekanik hizmetlerinde sürdürülebilir bir başarı için, devamlı olarak kadromuzu ve sistemlerimizi geliştirmeye ve uzmanlık konularımızda daha iyi olmak için durmadan çalışıyoruz.

MGM GROUP un gerçekleştirdigi her projede ekip başarısının en büyük faktörü, takım ruhunu oluşturmak ve konusunda uzman personelle çalışmaktır. 

MGM GROUP imza attığı projelerde başarılarını kanıtlamış. Türkiye, Azerbaycan ve Rusya gibi ülkelerde yeni projelerle sektörel büyümesine devam etmektedir.

Hörmetle,
Muhammed GÜVEN
Yönetim Kurulu Başkanı

Faaliyet Alanlarımız

MGM Group Çalışma Prensipleri

İnşaatla ilgili tüm faaliyetler, projeler, ve etkileyici yapılar yaratmak için birlikte çalışalım. Çünki biz, çok çeşitli hizmetleri deyişmeyen yüksek kalitede sunuyoruz.